Inlägg

Pool

Man skulle ha en egen pool!

Det vore så härligt att ha en egen pool. Varje år vid den här tiden tänker man att man borde ha haft en egen pool!

Det finns så himla mycket man kan utnyttja en pool till, jag tror verkligen att de som har investerat i en egen pool aldrig har ångrat sitt beslut.

Träning

Man kan använda poolen till träning. Har man en lite större pool kan man simma längder. Tänk va härligt att vakna upp på morgonen och se sin pool, simma lite längder innan man sätter sig för att äta frukost. Eller att kunna ta ett dopp och träna direkt efter jobbet, redo för att ta tag i middag och vardagsbestyren efter det.

Poolparty

Vem skulle inte vilja ha ett poolparty hemma? Det skulle nog alla vilja! Bjuda över alla sina kompisar, dricka gott och grilla vid poolen. Då skulle man kunna bjuda på härliga sommardrinkar i glas som är formade som en annanas och såklart med ett paraply i! Allt det som tillhör ett riktigt poolparty skulle man såklat ha. Kanske sätta upp ett vollybollnät och köra en match med vännerna. Vore inte det en härlig helg!

Barn

Om man har barn är en pool ett perfekt sätt att aktivera barnen. De kan få simma och bada hur mycket de vill. Man själv kan vara med i vattnet och leka eller sitta vid kanten och titta på. Huvudsaken är att man har uppsikt över barnen, mycket kan hända när det är vatten. Det ger också dig en lugn stund, att bara koppla av och vara en närvarande förälder.

Sola

Köp en skön madrass till poolen och en liten hållare i plast. Då kan du placera ditt vatten där och bara njuta av sol värme och bad. Se bara till att använda dig av solskydd, solen tar ännu mer inär man är vid vatten.

Hos POOLGIGANTEN hittar du alla typer av pooler samt olika hjälpmedel, tak, dammsugare med mera. Allt du behöver veta för att ha en pool finns hos dem! Du som har möjlighet att bygga en pool, gör det! När poolen är klar ställer du till med ett ordentligt poolparty för att fira att du var så smart att verkligen ta tag i poolbygget. Grillning, drinkar, lekar i poolen, allt som hör till när man firar in sin nya pool. Hör av dig till poolgiganten, de kan hjälpa dig med allting!