Okategoriserade

Städsällskapet är miljösmart

Att kombinera service och renlighet med ett minskat klimatavtryck tror vi är rätt väg framåt och ett viktigt mål för framtidstänkande företag.

Städsällskapet.se har sedan 1997 utfört städuppdrag med miljövänliga och biotekniska produkter som innebär att deras produkter innehåller mycket lite kemikalier eller inga alls. Företaget arbetar aktivt med att minska kemiskt utsläpp och att kunna fortsätta att erbjuda sina kunder en bra miljövänlig städservice.

Städsällskapet är ett heltäckande städföretag som erbjuder sina tjänster till företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Med deras biotekniska produkter är de ett utmärkt alternativ för kunder som vill ha en städservice som är skonsam mot miljön.

Företaget har en aktiv miljöpolicy där de arbetar aktivt med att minska miljöbelastningen, återanvändning och återvinning av material, kemikalier och annan utrustning.

Att kombinera service och renlighet med ett minskat klimatavtryck tror Städsällskapet är ett viktigt mål för framtidstänkande företag.

Alla våra medarbetare som vi arbetar nära är också våra ambassadörer och har en gedigen erfarenhet av städning. Vi har alla gått i den gamla skolan och är service inriktade och sätter alltid kunden i centrum efter deras önskemål.