livsstil

Nu är julen slut-julegranen kastas ut.

Dax att åka till återvinningen

Julen har nu lagt sig och ett nytt år har kommit . Julgranen har kastas ut i en special säck detta år.

Direkt till återvinning till leverantören svenska granar som också levererat den till dörren. Ett bra miljöval hoppas jag.

Fina julgranen

Det har varit några dagar av svärmors underbara mat möten med nära och kära vänner och släktingar. Det gör att man njuter av livet extra mycket. Men julen innebär också reflektion om vad som hänt under det gångna året. Resor man gjort människor man har träffat, vad kommer nya året 2023 bjuda på?

Kan du dansa?

Jag har under de senaste tiden inte alls orkat titta på nyheterna.
Det är så drenerande av min livsenergi och ger mig en känsla av maktlöshet.
Jag kan bara vara en närvarande människa till de som står mig nära. Jag visar respekt till människor jag möter dagligen. Men hur kan man rädda världen?
Allt måste väl börja med att förändra sig själv tänker jag. Att vara possitiv och se lösningar istället för problem. Jag har läst att en människa som går i terapi förändrar sig själv ungefär 10 procent.
Det skulle nog många människor ändå må bra av att göra. Våga tänka nytt.
Själv tänker jag börja nya året med att lära mig bli bättre på dansa. 💃💃💃

Be the Star you
Gott nytt år alla läsare.