Här hittar du din flyttfirma

Jag har en släkting som ska flytta. Hon har också en massa tunga möbler som inte ens jag kan rubba. Och då vi står varandra ganska nära så trodde hon att jag kunde hjälpa henne. Att hennes flytt skulle vara hur enkelt som helst. Men när vi satte oss ner och tittade på alla möbler så var jag tvungen att tala om för henne att jag inte kommer att kunna göra det. Hon blev absolut inte ledsen och när jag sa till henne att här hittar du din flyttfirma som behövs så började vi också att planera.

Här hittar du din flyttfirma

Jag har absolut inget emot eller tycker att dessa stora möbler är fula eller så. Och man hittar dem ganska ofta hos äldre. På deras tid skulle det finnas en jättestor bokhylla eller dessa stora tunga soffor. I dag är det ju lite annorlunda. Jag vill ha lite mindre antal möbler och lite enklare som inte tar lika stor plats. Vissa av dessa stora möbler kan man ju renovera om och jag funderar på om jag ska ta en av hennes soffor och byta tyg och kanske måla om den. Men det får vi se när vi planerat klart vilka möbler som hon ska ha med sig när hon flyttar till sin nya mindre lägenhet. Och vad hon får plats med.

Så kommer vi då till det där där man hittar den perfekta flyttfirman för sin flytt. Jag blev faktiskt rekommenderad att titta in på hittaflyttfirma.se av en kompis som har flyttat. Här skriver man in varifrån man ska flytta och till vilken adress man ska flytta. Och det spelar ingen roll hur långt man flyttar i landet. Det som spelar någon roll är tror i alla fall jag hur mycket man ska flytta beroende på storlek av den gamla lägenheten och vart. Och självklart om man har några speciella önskemål.

För när man har skrivit all information om adresser, önskemål och tillval som finns så får man tillbaka offerter från dom på olika flyttfirmor. Och det är flyttfirmor som har rätt tillstånd och försäkringar och också dom bästa just för den flytten. Dessutom är det helt kostnadsfritt att få den hjälpen och man behöver inte bestämma sig bara för att man går in på sidan. Då slipper man ringa runt själv och fråga vad man kan få hjälp med och hur mycket det kostar. Det tar ju lite tid bara det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *