Okategoriserade

Motgångar – leder ofta till framgångar.

Here i am

Veckan har varit fylld av möten och även ett nominerings möte. Vi har klubbat vår riksdagslista för moderaterna i Stockholms län. Jag hamnade på plats 31 och tänker att vara en reserv är inte det jag önskade, men ibland får man lägga sin besvikelse åt sidan. Vi får inte alltid det vi önskar även om vi jobbar hårt för att uppnå det.
När man möts av motgångar i livet är det kanske dags att börja fundera på vad man egentligen ska lägga sin energi på. Det är lätt att man fastnar i ekorre hjulet.
Jag har varit förtroendevald i över 16 år nu.

Kvalitets tid med min fina man. 

Har spenderat många timmar på politik där 90 procent av tiden är oavlönat arbete. Tid från familj vänner och mitt egna företag. Jag har alltid känt ett kall att bygga ett bättre samhälle. Där företag kan växa, människor kan utvecklas oavsett kön eller ålder och att barn växer upp i trygghet. Listan kan göras lång.


Min uppväxt har nog präglat mig till att vilja arbeta politiskt.
Jag flyttade till England som barn och där var reglerna betydligt tuffare för barn än i Sverige på 70 talet. Aga barn var lagligt då. Det var tufft att komma till England och var utländsk. Trots att min pappa var brittisk. Han var tyvärr aldrig hemma då han reste runt i världen för att arbeta.
Mamma jag och min bror fick klara oss hemma i vårt lilla hus. Men väldigt dålig värme och en anstränga ekonomi.
Jag tror att vi formas av våra motgångar och det leder oss till framgångar i livet.
Även om ibland vill man inte se det.

Be the Star you are.