Okategoriserade

Motala basket turneringen /girlpower

 • Fantastiskt helg i Motala med basketturnering.

 • Spännande
 • Jag har nu lärt mig hur basket fungerar. Jag är så imponerad av hur våra basketlag fungerar. Tuffa flickor pojkar, män och kvinnor. Domarna springer fram och tillbaka med visselpipan i munnen. Basket korgarna dundrar när bollen hamnar i nätet.
 • Ljudet dånar av hejarklackar som hejar och sjunger ramsor, för att peppa sina lagkamrater. Domaren blåser faul och det stönas högt av den skyldiga. Det är spännande och jag tänker vilka tävlingsinriktade människor vi har i Sverige.
  Träsmak i rumpan har jag fått också efter 11 matcher. Det är inga skinnsoffor på läktaren precis.
  Det vore något😀😀.
 • Tuffa domaren ❤️
  Tuffa domaren❤️
  Girl power

  Samt vad vore inte bra om inte eterisk romersk kamomill för hälsan?